Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u6831p90813/domains/elohimtest.nl/public_html/wp-config.php on line 3

Warning: Use of undefined constant ‘256M’ - assumed '‘256M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u6831p90813/domains/elohimtest.nl/public_html/wp-config.php on line 3
Edelsteen soorten – Elohim Edelstenen

Edelsteen soorten

Hieronder staat het overzicht van alle verschillende soorten edelstenen en kristallen die wij verkopen. Je vindt er de edelsteen namen, werking en spirituele betekenis. Klik op de naam van edelsteen om te lezen over de eigenschappen en werking van de soort.

Heb je vragen over welke edelsteen bij jou past? Bel ons dan voor een gratis 5 min. reading en product advies op +31 (0) 597 541 539.

Agaat

Agaat heeft een geneeskrachtige werking, zo werkt het kalmerend, troostend. Agaat werkt tegen pijn en doofheid. Agaten versterken het hart en de vitaliteit.

Lees meer »

Amazoniet

Amazoniet heeft een harmoniserende werking bij stemmingswisselingen en helpt het heft in eigen handen te nemen. Verzachtende werking op hartepijn en menstruatieproblemen.

Lees meer »

Amethist

De amethist werkt goed bij teveel in het hoofd zitten, verstrooidheid, hoofdpijn, nek- en schouderpijn, geeft kalmte, inspiratie voorhoofd en kruinchakra. Een edelsteen voor de spirituele ontwikkeling.

Lees meer »

Ametrien

Ametrien verbindt innerlijke rust met activiteit en dynamiek. Rustgevende werking, geeft reiniging op cellulair niveau.

Lees meer »

Ammoniet

Ammoniet is een krachtige reiniger en het bevordert de energiestroom in het lichaam. Ammoniet activeert je persoonlijke kracht. Het geeft helderheid en structuur en heeft een begeleidende werking naar de diepste kern van het zijn.

Lees meer »

Apatiet

Apatiet werkt als een scheidingsvlak tussen bewustzijn en materie. Op die manier bevordert de edelsteen een menslievende houding. Gebruik Apatiet voor healing en het vergroten van kennis.

Lees meer »

Apofylliet

Apofylliet edelsteen is een zeer efficiënte geleider van energie en drager van de Akasha kronieken. Hij maakt astraal reizen en toegang tot de toekomst mogelijk.

Lees meer »

Aquamarijn

Aquamarijn edelsteen beschermt de aura, brengt chakra´s op een lijn, versterkt spirituele groei, vooruitziendheid, innerlijk weten en helderziendheid.

Lees meer »

Aragoniet

Aragoniet edelsteen geeft een heerlijk gevoel van rust en het brengt je in verbinding met de innerlijke krachtbron. Aragoniet is sterk verbonden met Moeder Aarde.

Lees meer »

Aventurijn

Aventurijn edelsteen beschermt tegen straling, is een trooster en genezer van het hart en brengt harmonie. Aventurijn heeft een positieve en herstellende werking op emoties.

Lees meer »

Azuriet

Azuriet edelsteen leidt de psychische en intuïtieve ontwikkeling. Hij stimuleert spirituele ontplooiing en het 3e oog. Azuriet is een steen met grote geneeskracht.

Lees meer »

Barnsteen

Barnsteen opent voor innerlijke bewustwording en heeft een verdiepende werking op meditaties. Hij brengt de boodschap dat het leven in wezen vol zon en warmte is en neemt daarmee onze angsten weg.

Lees meer »

Bergkristal

Bergkristal edelsteen stimuleert de ontwikkeling van gaven. Helderheid van ”zien” en ”weten”. Hij herstelt stoornissen in de energievelden van de aura en zuivert de omgeving.

Lees meer »

Calciet

Calciet edelsteen is een krachtige versterker en reiniger van energie. Hij verwijdert stagnerende energie, versnelt ontwikkeling en groei, zorgt er voor dat ideeën worden omgezet in daden en vergroot het zelfvertrouwen.

Lees meer »

Carneool

Carneool edelsteen is een aardende, stabiliserende, vitaliserende, motiverende edelsteen. Hij laat je op het psychische vlak de kringloop van het leven accepteren en heft zo de angst voor de dood op.

Lees meer »

Celestien

Celestien edelsteen brengt de verbinding tot stand met de straal van zacht-blauwe engelen en de walvismatrix. Celestien trekt voorspoed, vreugde en geluk aan.

Lees meer »

Chalcedoon

Chalcedoon edelsteen heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, diplomatie en het taalvermogen.

Lees meer »

Chiastoliet

Chiastoliet edelsteen kan onenigheid in harmonie veranderen. Deze creatieve steen heeft de kracht om negatieve gedachten en gevoelens te verdrijven en helpt problemen op te lossen.

Lees meer »

Chrysocolla

Chrysocolla edelsteen heeft een kalmerende, ondersteunende maar ook activerende werking. Hij maakt evenwichtig, reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie.

Lees meer »

Chrysopraas

Chrysopraas edelsteen roept een meditatief gevoel op; laat je weer een deel van het Goddelijk geheel voelen. Geeft een gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Lees meer »

Citrien

Citrien is een zonnige en verwarmende edelsteen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezelijking.

Lees meer »

Cyaniet

Cyaniet edelsteen heeft een kalmerende werking, stimuleert paranormale vermogens, zorgt voor een integere spirituele houding en versterkt de intuïtie.

Lees meer »

Danburiet

Danburiet edelsteen heeft een heel zuivere trilling die een verbinding kan leggen met het engelenrijk. Hij vereffent het pad dat voor u ligt en laat de ziel een nieuwe richting inslaan.

Lees meer »

Fluoriet

Fluoriet edelsteen is een kristal dat het vrouwelijke en het mannelijke met elkaar verbindt. Fluoriet edelsteen is een beschermende en emotioneel stabiliserende edelsteen.

Lees meer »

Girasol

De mysterieuze girasol / gyrasol kristal draagt een bijzonder zachte maar ook hoge lichttrilling en heeft daardoor een sterk helende werking als het gaat om je weer één en compleet te voelen.

Lees meer »

Goudsteen

Goudsteen heeft een sterk helende werking. Hij heeft een opbeurende werking en stimuleert een positieve kijk op het leven. Hierdoor een uitstekende steen voor depressies.

Lees meer »

Granaat

Granaat edelsteen helpt verder te kijken dan de eigen horizon. Hij schenkt moed, hoop, doorzettingsvermogen en optimisme (ook) in moeilijke situaties.

Lees meer »

Haviksoog

Haviksoog, dat hoog boven de aarde zweeft, helpt je om perspectief op zaken te krijgen. Hij verruimt je visie, is goed voor het zien en helpt je om negativiteit te overstijgen.

Lees meer »

Heliodoor

Heliodoor edelsteen helpt je om beter naar je lichaam en ziel luisteren waardoor je er zelf erachter kunt komen wat je op dat moment nodig hebt.

Lees meer »

Heliotroop

Heliotroop edelsteen brengt Christuslicht in je lichaam en aarding en kan dus ook jezelf verankeren. Stimuleert je voorbij de ik oppasser vanuit het Wij gevoel te leven.

Lees meer »

Hematiet

Hematiet edelsteen is erg krachtig. Hij kan timide personen ondersteunen, daarnaast zelfrespect, zelfvertrouwen, wilskracht en overlevingsdrang vergroten.

Lees meer »

Hemimorfiet

Hemimorfiet is een edelsteen voor nieuw begin en rijkdom. Hij bevordert innerlijke kracht, balans, zelf ontplooiing en helpt je om je capaciteiten optimaal te benutten.

Lees meer »

Herkimer diamant

Herkimer diamant edelsteen is een krachtige healer. Hij activeert de lichtlichamen, heelt vorige levens en bevordert de doorstroming van goddelijke energie.

Lees meer »

Indigoliet

Indigoliet edelsteen (blauwe toermalijn) brengt kalmte en helpt bij het vinden van je eigen spirituele weg. Hij helpt om onverwerkte emoties uit de jeugd of vorige levens op te lossen.

Lees meer »

Ioliet

Ioliet edelsteen is een visioensteen die het derde oog activeert. Helderziende, helderhorende, gidscontacten/kwaliteiten nemen toe.

Lees meer »

Jade

Jade edelsteen is een symbool van zuiverheid en sereniteit. Hij beschermt tegen letsel, heeft een kalmerende werking en geeft harmonie bij negatieve emoties of gedachten.

Lees meer »

Jaspis

Jaspis edelsteen staat bekend als de hoogste voeder. Jaspis helpt mensen met een zwakke aarding om beter te kunnen gronden (Nieuwetijds kinderen).

Lees meer »

Kunziet

Kunziet is een zeer spirituele edelsteen met een heel hoge trilling. Hij laat het hartcentrum ontwaken en zorgt voor liefdevolle gedachten en communicatie.

Lees meer »

Labradoriet

Labradoriet is een mystieke en beschermende edelsteen. Hij reinigt de aura en helpt connectie te maken met je intuïtie, gidsen, universele energieën en vorige levens.

Lees meer »

Lapis lazuli

Lapis Lazuli edelsteen, de zienerssteen van het oude Egypte, harmoniseert spirituele, geestelijke, emotionele en fysieke niveaus met elkaar.

Lees meer »

Larimar

Larimar edelsteen is een steen die de vreedzame uitstraling van de zachtblauwe Straal doorgeeft. Het kristal dient een uniek doel: het is verbonden is met Atlantis

Lees meer »

Lepidoliet

Lepidoliet edelsteen maakt je bewust van de kosmos en heeft toegang tot de Akasha-kronieken. Hij verjaagt negativisme en stemmingswisselingen, verlicht hooikoorts en slaapstoornissen.

Lees meer »

Maansteen

Maansteen heeft een kalmerende werking op emoties en overdreven reacties op situaties. Hij is sterk verbonden met de maan en met intuïtie en hij leert ons dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering.

Lees meer »

Magnesiet

Magnesiet edelsteen zorgt voor een diepe vrede bij het mediteren. Versterkt ook de visualisatie en verbeelding. Magnesiet opent het hartchakra en stimuleert innige liefde voor jezelf.

Lees meer »

Magnetiet

Magnetiet edelsteen is een magnetische, aardende steen en kan helpen omgekeerde energiestromen weer in balans zetten en de chakra’s en lichtlichamen op één lijn zetten.

Lees meer »

Malachiet

Malachiet is een krachtige maar ook giftige! edelsteen. En mag om die rede alleen in gepolijste vorm gebruikt worden. Hij neemt gemakkelijk vervuilende energieën in zich op.

Lees meer »

Melkkwarts

Melkkwarts heeft een ondersteunende werking bij het leren van lessen en helpt te ontdoen van grote verantwoordelijkheden en beperkingen. Martelaarschap en slachtofferschap leert hij beëindigen.

Lees meer »

Merliniet

Merliniet edelsteen brengt weer magie in jouw bestaan. Hij bevat de kennis van sjamanen, alchemisten en magiërs en brengt je in contact met ongeziene werelden

Lees meer »

Obsidiaan

Obsidiaan edelsteen gaat voor de waarheid, werkt direct en met kracht. Versterkt de doelgerichtheid van de Ziel en verankert de geest in het lichaam. Laat zien waar de kern van het probleem ligt.

Lees meer »

Olivijn

Olivijn is een beschermende edelsteen voor de aura. Hij verwijdert en neutraliseert vergiften op alle niveau’s en opent, reinigt en activeert de hart en zonnevlecht chakra’s.

Lees meer »

Onyx

Onyx edelsteen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen op moeilijke momenten. Een goed steen voor idealisten en hoogvliegers omdat hij praktisch maakt.

Lees meer »

Opaal

Opaal is een absorberende en weerkaatsende edelsteen. Hij pakt gedachten en gevoelens op en stuurt ze terug naar hun bron. Leert je dat dat wat je uitzendt ook weer terugkeert naar je.

Lees meer »

Parel

Parel brengt je warmte, zachtheid en verbinding en heeft de werking het hoogste liefdeswezen in je wakker te maken! Hij effent de weg naar wijsheid en zorgt voor tevredenheid.

Lees meer »

Pietersiet

Pietersiet edelsteen is een verbinder tussen ons alledaags bewustzijn en het spirituele. Laat ons er aan herinneren dat we spirituele wezens zijn op een menselijke reis.

Lees meer »

Prehniet

Deze subtiel werkende liefdessteen brengt het hartchakra weer in balans. Elohim Prehniet brengt contact met het hoger zelf.

Lees meer »

Pyriet

Pyriet edelsteen geeft meer zelfvertrouwen, daadkracht, concentratie en sterkt het zenuwstelsel. Hij wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent. Je voelt dat je er volledig mag zijn.

Lees meer »

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet edelsteen geeft universele liefde en helpt bij het aantrekken van liefdesrelaties. In het bijzonder kan hij ingezet worden voor genezing bij seksueel misbruik.

Lees meer »

Rhodoniet

Rhodoniet edelsteen heft emotionele blokkades en paniek op. Hij leert je beide kanten van een situatie laten zien en helpt om beledigingen af te ketsen en wraak te voorkomen.

Lees meer »

Robijn

Robijn edelsteen schept evenwicht in het hart. Hij brengt positieve dromen, duidelijke visualisaties en leiderschap, wakkert enthousiasme en trekt seksuele activiteit aan.

Lees meer »

Rookkwarts

Rookkwarts edelsteen is een van de belangrijkste aardingsstenen. Het versterkt praktische zin en georganiseerdheid en zorgt voor scherpe inzichten.

Lees meer »

Rozenkwarts

Rozenkwarts edelsteen staat voor onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid. Hij helpt je om van jezelf te houden en dicht bij jezelf te blijven. Ideale geboortegeschenk.

Lees meer »

Rutielkwarts

Rutielkwarts edelsteen verlicht de ziel en bevordert spirituele groei. Helpt bij het nemen van een eigen levensruimte en geeft inzicht in zielenlessen en het plan voor dit leven.

Lees meer »

Saffier

Saffier staat bekend als de steen van wijsheid en trouwe liefde. Hij geeft gemoedsrust en heeft een harmonieuze werking op het fysieke, geestelijke en spirituele vlak.

Lees meer »

Seleniet

Seleniet is een nieuwetijdsteen. Hij heeft de werking om engelenenergie in de persoonlijkheid te aarden. Hij versterkt het engelenbewustzijn en geeft toegang tot hogere leiding.

Lees meer »

Septarie

Septarie moedigt aan om voor de aarde te zorgen en verbindt je met de energie van het Deva’s en Natuurwezen rijk. Hij heeft een ondersteunende werking bij het verwezenlijken van ideeën, maakt je creativiteit concreet.

Lees meer »

Serpentijn

Serpentijn brengt je fysiek in evenwicht. een aardende edelsteen. Reinigt de chakra’s, stimuleert het hartchakra en helpt je de spirituele basis van het leven te begrijpen.

Lees meer »

Smaragd

Smaragd is ook bekend als “de steen van succesvolle liefde”. Hij versterkt eenheid en partnerschap en bevordert vriendschap. Hij opent het hartchakra en heeft een kalmerende werking op emoties.

Lees meer »

Sodaliet

Sodaliet edelsteen brengt inzicht en intuïtie. Helpt je om trouw te blijven aan jezelf. Ook bij gevoeligheid voor elektrotechnische smog, sick-building syndrome.

Lees meer »

Sugeliet

Sugeliet edelsteen is een liefdessteen die de purperen stralingsenergie naar de aarde brengt. Hij helpt je om antwoorden te vinden op grote levensvragen zoals “Waarom ben ik hier?”

Lees meer »

Tektiet

Tektiet bevordert zelfacceptatie en helpt je in te zien dat je vooral een prachtig geestelijk Wezen bent! Hij heeft een stimulerende werking om nog meer vanuit je Lichtkracht te leven.

Lees meer »

Tijgerijzer

Tijgerijzer is een echte krachtsteen. Deze edelsteen brengt aarding, vitaliteit en pragmatisme. Ook haalt hij aangeboren creatieve en artistieke talenten naar boven.

Lees meer »

Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen die vroeger als talisman werd gedragen. Hij weert kwade wensen en vervloekingen. De edelsteen helpt je zien wat je echt nodig hebt.

Lees meer »

Toermalijn

Toermalijn is een sjamaansteen. De meest bekende toermalijn is de zwarte toermalijn, die vaak wordt aangeraden tegen straling. Toermalijn aardt spirituele energie.

Lees meer »

Topaas

Topaas staat bekend als een steen van liefde en voorspoed. De edelsteen geeft je grenzeloze moed, en helpt je om twijfel en onzekerheid te overwinnen.

Lees meer »

Turkoois

Turkoois is een beschermende edelsteen, een talisman. Naar verluidt verandert hij van kleur wanneer ontrouw dregt. Ook geeft hij je inzicht in hoe je ‘lot’ tot stand komt.

Lees meer »

Unakiet

Unakiet brengt emoties in evenwicht met spiritualiteit. Hij heeft een voorspellende werking bij helderziendheid en brengt inzichten uit het verleden.

Lees meer »

Valkenoog

Valkenoog edelsteen is kalmerend en vermindert stress en nervositeit. Is goed voor mensen die overdreven bang, opvliegend of fobisch zijn.

Lees meer »

Versteend hout

Versteend hout stimuleert het gevoel van één zijn met de Eeuwigheid. Hij heeft een stabiliserende werking, maakt evenwichtig en brengt oer-basis-rust op alle lagen.

Lees meer »

Vuursteen

De edelsteen Vuursteen brengt rust in je hoofd en trouw aan jezelf. Gaat voorbij alle voors en tegens vanuit de mind. De juiste keuze volgt vanzelf.

Lees meer »

Zinkblende

De edelsteen Zinkblende (Sfaleriet) maakt sterkt en zorgt er voor dat je het leven weer aan kunt. Hij balanceert de chakra’s, met name wanneer de onderste te weinig actief zijn.

Lees meer »

Zonnesteen

Elohim Zonnesteen geeft blijheid. Zorgt voor een goed humeur en verscherpt de intuitie. De zonnesteen heeft een stimulerende werking om de glans in je leven weer terug te vinden.

Lees meer »

Zwarte toermalijn

Zwarte Toermalijn voert negatieve energie af, reinigt en balanceert alle chakra’s en vormt een beschermend schild om het lichaam, waardoor de aura beschermt is tegen te veel prikkels.

Lees meer »
Item added to cart.
0 items - 0,00

Edelstenen en meer

Hanger-, knuffel- en meditatie stenen

Edelsteen hangers

Knuffelstenen

Handstenen / meditatie stenen

Edelsteen sieraden

Engelen en harten

Kamerstukken, bollen en geometrische vormen

Kamerstukken

Bollen

Geometrische vormen

Topstukken

Kristallen schedels

Menselijke schedels

Draken schedels

Aliën schedels

Eenhoorns

Ravenschedels

Chakra legging, pendels en smudge

Edelsteen legging, chakra legging

Edelsteen pendels

Smudge mix

Edelsteen elixer

Lichtwesen producten

Lichtwesen essences

Lichtwesen olieën

Lichtwesen parfum & sieraden

Lichtwesen kaarten en boeken

Lichtwesen knuffelengel

Etherische olie, bach bloesem

Etherische olieën

Bach bloesem

Elohim producten

Elohim edelstenen

Geprogrammeerde edelstenen

Crystal Home & Office Healers

Elohim krachtsets

Elohim hangers en aura spray

Aura en huiszuiveringsspray

Aura beschermings buisje

Deva kruidenhangers

Elohim tincturen

Zelfrealisatie tincturen

Deva kruiden tincturen

Boeken en E-cursussen

Boeken

E-cursussen